Blini dokumente në internet në Dokumentet e regjistruara EU

Bleni dokumente personale në internet

Jeni të mirëpritur në shërbimet tona të dokumenteve në internet. Këtu mund të blini një leje drejtimi, të blini një pasaportë, të blini një kartë rezidenti dhe letërnjoftim. Gjithashtu, ne ofrojmë këto dokumente dhe bëjmë dërgesë në shtëpi për të gjithë klientët që porosisin direkt nga faqja jonë e internetit. Për më tepër, ne kemi specialistë që korporojnë në të gjitha vendet e BE-së, përfshirë MB-në, për të ofruar dokumente reale për klientët tanë. Megjithatë, ndikimi ynë kohët e fundit është zgjeruar në SHBA, Kanada, lehtësinë e mesme dhe Azi, ku tani kemi edhe klientë të rregullt. Më në fund ne kemi shërbyer tashmë kaq shumë klientë që blejnë lejen e drejtimit të kategorisë B, klientë që blejnë pasaporta, klientë që blejnë certifikata IELTS dhe shumë të tjera.

Bleni patentën e shoferit të regjistruar në internet

Është e mundur të blini një patentë shoferi të regjistruar tek ne. Gjithashtu, ne e demonstrojmë këtë aftësi me lehtësi sepse kemi një gamë të gjerë agjentësh regjistrimi në shumicën e vendeve që na ndihmojnë në procesin e regjistrimit. Për më tepër, gjithmonë duhet të jepni informacionin e saktë kur blini patentën e shoferit të regjistruar për të shmangur gabimet. Prandaj, lejet tona të drejtimit janë reale dhe ju mund t'i përdorni ato kudo që ato janë të zbatueshme në mbarë botën. Për më tepër, ne kemi klientë që blejnë patentë shoferi të regjistruar nga ne në të gjithë botën dhe lista jonë e klientëve vazhdon të zgjerohet. 

Kostoja e një leje drejtimi

Disa faktorë ndikojnë në çmimet e lejes së drejtimit, ku i pari është vendi i lejes së drejtimit. Gjithashtu, ka edhe faktorë të tjerë që ndikojnë në koston e një leje drejtimi në këtë faqe interneti, të cilët përfshijnë kategorinë e lejes së drejtimit për të cilën po paguani. Për t'i shtuar kësaj, është e qartë se për lejet e drejtimit të regjistruar, kostoja e regjistrimit ndryshon në varësi të kategorisë së lejes së drejtimit që blini. Kjo nënkupton që për një vend të caktuar, le të themi Gjermaninë, kostoja e një patentë drejtimi gjermane të kategorisë C do të jetë më e madhe se kostoja e një patentë shoferi gjermane të kategorisë B. Përveç kësaj, faktori më i vogël që ndikon në çmimin e një leje drejtimi është vendndodhjen e blerësit. 

Bleni një pasaportë të regjistruar në internet

Blerja e një pasaporte të vërtetë të regjistruar nga ne nuk është e komplikuar. Në radhë të parë, ne kemi nevojë për informacion të saktë nga klientët tanë për regjistrimin e informacionit tuaj kur blini pasaportën e regjistruar. Për më tepër, është shumë e lehtë të blini një pasaportë të regjistruar nga ne. Së dyti, me informacionin tuaj të saktë, ne ia përcjellim këtë informacion agjentit tonë të regjistrimit në vendin specifik dhe paguajmë një tarifë regjistrimi për të marrë informacionin tuaj në të dhënat e tyre të bazës së të dhënave. Përveç marrjes së informacionit tuaj në bazën e të dhënave, në këtë fazë, ne marrim një numër të vlefshëm pasaporte për klientin që blen pasaportën e regjistruar. Së fundi, është e rëndësishme të dini se kur blini një pasaportë të regjistruar nga ne, duhen vetëm 5 deri në 7 ditë për ta kaluar këtë proces dhe për të dorëzuar pasaportën tuaj të re.

Bleni një Certifikatë IELTS në internet

Në këtë faqe interneti, ju gjithashtu mund të blini certifikatën e regjistruar të IELTS online nga ne. Në radhë të parë, ju bëjmë me dije se ju mund të regjistroni certifikatën tuaj IELTS me idp si dhe mund të regjistroni certifikatën tuaj IELTS në Këshillin Britanik. Gjithashtu, tek ne nuk keni nevojë të shkruani provimet IELTS për të blerë një certifikatë IELTS nga ne. Për më tepër, ne kemi shumë klientë që blejnë certifikata IELTS nga Gjermania, India, Parkistani dhe vende të tjera… Për më tepër, nëse blini një certifikatë IELTS nga ne, ne ju ofrojmë një certifikatë IELTS për vetëm 5 ditë.

Blini një Certifikatë ENCLEX në internet

Për infermierët dhe mjekët që dëshirojnë të punojnë veçanërisht në SHBA, të gjithë ju duhet një certifikatë ENCLEX. Megjithatë, ju mund të blini një certifikatë ENCLEX në vetëm pesë ditë. Ne jemi të hapur për klientët nga e gjithë bota që duan të blejnë një certifikatë ENCLEX dhe të vazhdojnë me transportuesin e tyre për të shpëtuar jetë. Me krizat e vaksinimit të detyrueshëm në SHBA, e cila ka bërë që shumë mjekë dhe infermierë të humbasin punën, ka disa vende të lira pune. Ne inkurajojmë ekspertët në fushën e mjekësisë që të blejnë një certifikatë ENCLEX nga ne dhe më tej operatorin e tyre.

blej kartën e qëndrimit në Mbretërinë e Bashkuar, blej leje qëndrimi në MB, leje qëndrimi në Mbretërinë e Bashkuar në internet,
blej kartën e qëndrimit në Mbretërinë e Bashkuar, blej leje qëndrimi në MB, leje qëndrimi në Mbretërinë e Bashkuar në internet,

Bleni lejet e qëndrimit të BE-së në internet

Këtu është vendi më i mirë për të blerë një leje qëndrimi të vërtetë. Gjithashtu, ne nuk marrim më shumë se pesë ditë për të blerë një leje qëndrimi nga ne. Gjithashtu, ju mund të blini një leje qëndrimi të vërtetë nga çdo vend i BE-së. Përveç kësaj, kur blini një kartë qëndrimi në BE nga ne, ne ofrojmë një kartë qëndrimi të vlefshme e cila është e pranueshme. Për më tepër, ne lëshojmë në mënyrë të barabartë lejen e qëndrimit kanadez dhe kartën jeshile të SHBA. Gjithashtu, kur blini një kartë qëndrimi nga ne, ne do të jemi ende në dispozicion për të zgjatur kartën tuaj të qëndrimit kur të skadojë. Së fundi, kartat tona të qëndrimit kanë ndihmuar njerëzit në të gjithë Evropën, SHBA dhe Kanada për të marrë arsim cilësor, për të gjetur punë të mira dhe për t'u ribashkuar me anëtarët e familjes.

Blini karta të vërteta të rreme ID në internet

Ne ofrojmë karta identiteti për klientë të ndryshëm në mbarë botën. Gjithashtu, shumë klientë që blejnë karta identiteti nga ne janë njerëz që blejnë karta identiteti për të ndryshuar moshën dhe për të marrë pjesë në evente. Gjithashtu, njerëzit blejnë karta të rreme identiteti sepse duan një identitet të dyfishtë ose duan t'i përkasin plotësisht komunitetit ku jetojnë. Kartat e identitetit që blini nga ne janë shumë reale dhe kanë të gjitha tiparet e nevojshme të sigurisë dhe hologramet. 

Në disa raste, klientët, veçanërisht në SHBA do të vendosin të blejnë kartë identiteti false, e cila përmban të njëjtin informacion si kartën e tyre origjinale të identitetit. Në këto raste, përdorimi i kartës së identitetit të rremë në vend të një karte identiteti të vërtetë do të zvogëlojë shumë shanset për të vendosur gabimisht kartën e identitetit origjinal.

Na kontaktoni këtu për të porositur dokumentet tuaja

Ju nuk mund të kopjoni përmbajtjen e kësaj faqe

×